Kuvateksti

Kokoonpano:  

Minna Halonen, huilu ja altosaksofoni
Kirsi-Marja Hamonen, tenorisaksofoni
Axel Hilden, altosaksofoni
Ulla Muukka, altosaksofoni
Kalervo Saastamoinen, alto- ja sopraanosaksofoni, klarinetti
Markku Soivanen, baritonisaksofoni
Panu Teräsranta, klarinetti

Kalervo Saastamoinen, orkesterinjohtaja


Sax Band

Sax Band on vuonna 2014 perustettu puhallinorkesteri, jonka ohjelmisto koostuu pääosin viihdemusiikista, viihteellisestä jazzista, suomalaisesta ja ulkolaisesta popmusiikista ja tanssimusiikista. Pari kirkkomusiikkibiisiäkin on ohjelmistossa. Ohjelmistossa on mm. Besame Mucho, Hit The Road Jack, Moka, Sway ja omaakin tuotantoa noin 20 kappaleen ohjelmistosta löytyy.

Tämä ketterä kokoonpano sopii erinomaisesti viihdyttämään kuulijoita tilaisuuksiin, joihin kaivataan musiikin voimaa luomaan hetken hengähdystä ja keventämään vaikkapa kokouspäivän iltapäivän tunnelmaa. Sax Bandin musiikki sopii mainiosti esimerkiksi seminaaripäivään, organisaation vieraiden kahvitustilaisuuksiin tai muuhun hieman ohjelmaa ja erityispanostusta vaativaan hetkeen. Sax Band on mielellään mukananne vaikkapa työpaikan merkkitilaisuudessa pienenä ohjelmanumerona tai taustaviihdykkeenä juhlistamassa tunnelmaa. 

Sax Band on näyttävästä ja laadukkaasta soitostaan huolimatta hyvin vaatimaton esiintymispaikan suhteen; riittää että tila on lämmin, orkesterille riittävän tilava ja tilassa on normaali verkkovirta saatavilla. Orkesteri on näyttävä lisä tilaisuuteenne ja tekee varmasti hyvän vaikutuksen kuulijoihin ja antaen teistä tilaisuuden järjestäjänä parhaan mahdollisen vaikutelman vieraillenne.

Halutessasi pientä piristystä tilaisuuteesi ja ripausta musiikkipitoista ohjelmaa, ole yhteydessä!